Blair Scully
ILUZJI : 23
NATURY : 1
ODPYCHANIA : 5
SIŁA WOLI : 10
PŻ : 178
CHARYZMA : 8
SPRAWNOŚĆ : 9
WIEDZA : 15
TALENTY : 14
Odmienność : Czarownica
Miejsce zamieszkania : saint fall, stare miasto
Zawód : studentka, prowadzi antykwariat
Blair Scully
Styczeń-Luty1985StyczeńLutyOstatnio zmieniony przez Blair Scully dnia Sro 8 Lis - 21:49, w całości zmieniany 3 razy |
Blair Scully
Blair Scully
LUTY 1985 wątki "THE DIRTY FROG" z Wieczór pokerowy w jednym z miastowych pubów. Zaprosiła mnie na niego koleżanka mojej mamy, Xiulan. Udało mi się wypatrzeć, że ciągłe przegrane kobiety, to nie jest jej pech, a zwykłe oszustwo jej przeciwników, którzy chcieli wzbogacić się na jej nieuwadze.PRZYSTANEK AUTOBUSOWY DLA WRÓŻEK z Miał to być jedynie typowy wieczór, w którym to jak zwykle po zamknięciu antykwariatu, miałam ruszyć do domu tą samą trasą. Banda szopów miała jednak mi w tym przeszkodzić, gdy rzuciły się na mnie bez większego powodu. Biegłam ile sił w nogach, ale koniec końców z opresji uratował mnie Marshall, który silnym chwytem wciągnął mnie na dach przystanku autobusowego. Szopy wkrótce zmieniły swój cel, atakując niewinną dziewczynkę, którą odnaleźliśmy po przeszukaniu terenu i oddaliśmy zmartwionej matce. Lawendowa Ekspozycja z Nietypowy list napoił mnie złudną nadzieją, którą pogrzebał Fogarty wraz ze swoimi okropnymi prowokacjami. Konflikt z czasem tylko się zaostrzył, mimo listu, jak mi się wtedy zdawało od Zuge, aż oboje złapaliśmy za pentakl.Antykwariat "Przeżytek" z Thea po moim wcześniejszym liście, zdecydowała się odwiedzić antykwariat. Po sprzedaniu jej paru rzeczy zamknęłam na moment sklep i wypiłyśmy herbate przy moich zwierzeniach.Korytarz przy bibliotece z Czerwona chmura była jedynie złym omenem, który miał nieubłaganie zmienić moje życie. Event na całej połaci krew cz. 1Autostrada dla traktorów z Spotkanie z Erosem i odkrycie przynajmniej części prawdy. Event na całej połaci krew cz. 2Ostatnio zmieniony przez Blair Scully dnia Sro 8 Lis - 21:46, w całości zmieniany 1 raz |
Blair Scully
Marzec retrospekcje i sny Nazwa Lokacji z wątki Korytarz przy salach z chorymi z odwiedziny w szpitalumidnight retreat z zebranie kowenuSalon z początek nowej drogi - wkraczam w dorosłość (XD)Przytułek Nostradamusów z WłamanieMój pokój z Opis.Kazamata z PrzesłuchanieTrawnik przed uniwerkiem z Opis.Ostatnio zmieniony przez Blair Scully dnia Pią 17 Lis - 0:02, w całości zmieniany 2 razy |
Blair Scully
Kwiecień retrospekcje i sny Nazwa Lokacji z wątki Nazwa Lokacji z Opis.Nazwa Lokacji z Opis. |