Skrzynka pocztowaAnniki
Zwykle odpowiada na listy w ciągu dwóch dni roboczych. Jeśli czekasz dłużej, najwyraźniej korespondencję pożarł jakiś barghest.
First topic message reminder : Skrzynka pocztowaAnnikiZwykle odpowiada na listy w ciągu dwóch dni roboczych. Jeśli czekasz dłużej, najwyraźniej korespondencję pożarł jakiś barghest.
Ostatnio zmieniony przez Annika Faust dnia Wto Cze 18 2024, 19:16, w całości zmieniany 2 razy |
25 maja 1985 zbliżają się naprawdę wysokie temperatury, a my sobie obiecałyśmy wypad na plażę. Więc może byśmy faktycznie tam wypadły? A tak poza tym, zwracam się do Ciebie z taką nietypową prośbą. Potrzebowałabym małej pomocy w kwestii tak zwanego savoir-vivre. Chodzi o tej wszystkie Kręgowe sprawy, co Krąg uważa za dobre wychowanie i tak dalej... Wytłumaczę Ci na miejscu. Miałabyś czas się spotkać? |
29 — V — 85 Łysienie to temat tabu i niech nim pozostanie, dobrze? Naprawdę nie ma co kusić losu. Trzymam Cię za słowo odnośnie rekompensaty. Co prawda zwykle to zieleń działa na mnie najbardziej kojąco, ale biorąc pod uwagę Twoje najnowsze hobby (i niestety, nie mam na myśli kadzielnictwa) obawiam się, że mogłabyś mi podarować świece do magii natury. PS. do listu dołączam coś, co chyba chciałabyś odzyskać. do listu dołączono dwa czarne pudełeczka sygnowane nazwiskiem L'Orfevre, a w nich złotą bransoletkę z gagatem i złotą spinkę do włosów z chalkopirytem. Oraz rachunek na 50$ |