Skrzynka pocztowaValerio
Zderzenie l'amore z la vendetta; skrzynka Valerio to regularnie ignorowana sprawdzana wylęgarnia obowiązków i przyjemności.
First topic message reminder : Skrzynka pocztowaValerioZderzenie l'amore z la vendetta; skrzynka Valerio to regularnie |
30 VI 1985 r. Tęsknisz? Skłam, jeśli musisz. Do listu dołączone były trzy zdjęcia, staranne odbitki Any na tle róż obrastających altanę w ogrodzie botanicznym w Broken Valley. Dwie z fotografii były dokładnie tym, czego można było się po Anaice spodziewać – uwiecznieniem tego, co sama uważała w sobie za najlepsze. Jedno ze zdjęć przedstawiało ją rozpartą wygodnie na niedużym, zdobionym stoliczku, z nogami rozłożonymi szeroko i wspartymi o stojącą przy stoliku ławkę. Anaica wsparła dłonie o blat między swoimi udami. Głęboki dekolt podkreślał jej biust, kolorowa, zwiewna spódnica gładko spływała jej z ud. Kolejne zdjęcie było wśród róż przed altaną. Jeden z krwistoczerwonych kwiatów pysznił się w ciemnych lokach Any, ciepłe, czerwcowe słońce miękko podkreślało kolekcję piegów na nosie i policzkach. Zsunięty lekko rękaw koszulki odsłaniał ramię, podwinięta spódnica odsłaniała udo niemal aż po pośladek. Trzecie zdjęcie było inne – miękki, romantyczny portret na tle altany. Anaica wspierała się plecami o drewnianą kolumnę. Jedna z dłoni wpleciona w burzę loków, palce drugiej muskały lekko rozchylone usta. Zdjęcie było nieco prześwietlone, kontrast światła i cieni był nieco rozmyty, ale to tylko dodawało fotografii jakiegoś swoistego, bajkowego uroku. |
17 VI 1985 Dostałam list, ale chyba nie do końca rozumiem. Od kiedy martwisz się o |
30 VI 1985 r. Wiesz, że prezentów nigdy nie odmówię. Tym razem jednak wystarczyłbyś tylko ty. Nie każ mi czekać za długo, ma bête. |