Skrzynka pocztowaPerseusa
Chaotyczne zbiegowisko listów, pocztówek i być może jednego (albo dwóch? Trzech?) zawiadomienia do opłacenia mandatu za jazdę bez biletu; w tej skrzynce brakuje tylko skromnej farmy gremlinów.
First topic message reminder : Skrzynka pocztowaPerseusaChaotyczne zbiegowisko listów, pocztówek i być może jednego (albo dwóch? Trzech?) zawiadomienia do opłacenia mandatu za jazdę bez biletu; w tej skrzynce brakuje tylko skromnej farmy gremlinów. [ukryjedycje] Ostatnio zmieniony przez Perseus Zafeiriou dnia Pią Gru 20 2024, 19:37, w całości zmieniany 5 razy |
12 VI 1985 Stresu? Przestań, znamy się z Javierem nie od dziś. Jakby mnie stresował, to to by był już naprawdę koniec świata. Niespodziankę, Percy? Ale wiesz, że nie musisz, prawda? To znaczy, ja przecież zupełnie nie– Och, pewnie i tak nie pozwolisz się przegadać, co? Wyglądasz na takiego, co się nie da. W porządku – pozostaje mi tylko podziękować ślicznie, naprawdę to doceniam! (I życzyć, byś nie poparzył sobie palców! czy nie zrobił niczego innego, cokolwiek mogłoby Ci się stać.) A co do demonów – wypadkiem się zupełnie nie przejmuj, opóźnieniem też nie, zaczekam ile będzie trzeba! |
15 VI 1985 Podobno wiesz anormalnie sporo na temat teorii magii — zastanawiałeś się kiedyś nad użyciem supermocy w słusznej (mojej) sprawie? Spotkajmy się w Bella Donnie za tydzień o siedemnastej; przygotuję notatki i postaram się zrozumieć, o czym do mnie mówisz. Za konsultację płacę dolarami (ale nie więcej, niż dwadzieścia za godzinę). |
12 — VI — 1985 Słuszna analiza — gdybym kupił kurnik, wynająłbym Ci go zamiast mieszkania. Zafeiriou, wiem, że będziesz spraszać tam demony; obecność kobiety wprowadzi trochę harmonii i pewnie uchroni mieszkanie przed pożarem. Ustalimy szczegóły na początku lipca, ale nie musisz szukać dalej. |