Skrzynka pocztowaBLAIR SCULLY
Skrzynka często przepełniona listami ojca. Blair rzadko koresponduje, ale mimo wszystko sprawdza ją regularnie.
First topic message reminder : Skrzynka pocztowaBLAIR SCULLYSkrzynka często przepełniona listami ojca. Blair rzadko koresponduje, ale mimo wszystko sprawdza ją regularnie. |
13 maja, 1985 Ronan wspomniał, że podczas Waszego treningu poniosły go emocje — w ramach przeprosin za niecne występki i brak wyczucia siły męża, przesyłam drobny wspomagacz; w Twoich rękach przysłuży się kowenowi w odpowiednim momencie. Kadzidło przekraczającej mgławicy działa na zasadzie iluzji, przywołując kształty duchów oraz pozaziemskich istot — słyszane głosy odciskają piętno na umyśle ofiar. Powinno płonąć przez kwadrans, ale można użyć go dwukrotnie. do listu dołączono kadzidło przekraczającej mgławicy |
15 grudnia 1984 To ja, Lisa. Dawno do ciebie nie pisałam, bo już nie jestem dzieckiem, nie wiem już, co robić i jesteś moją ostatnią nadzieją. W szkółce kościelnej chłopak, Matt. Jego rodzina, mimo nie jest w Kręgu, jest bardzo bogata. Ma najnowsze ciuchy, najlepsze gadżety i wiecznie się chwali, co nowego dostał. Myśli, że może wszystko, bo jego tata jest jakimś ważniakiem w Ratuszu w Salem. Miałabym to gdzieś, ale problem polega na tym, że Matt uwziął się na mnie. Ciągle mnie zaczepia. Ciągnie za włosy, rzuca we mnie papierkami albo coś komentuje, kiedy tylko przechodzę obok. Niby wszyscy mówią, że to takie "końskie zaloty", że on tak robi, bo mnie lubi. Ale ja tego nie chcę! Nie podoba mi się, jak mnie traktuje, i nie sądzę, że to w porządku, że ktoś może się tak zachowywać tylko dlatego, że "jest bogaty". Powiedziałam to już nauczycielce, ale ona tylko się uśmiechnęła i powiedziała, że "chłopcy czasem tak mają". Moja mama mówi, żebym to ignorowała, ale czy Ty wiesz, jak trudno jest to ignorować, kiedy Matt robi to za każdym razem? Krampusie, proszę, daj mu jakąś nauczkę. Może spraw, żeby zrozumiał, że nie wszystko mu wolno, że jego zachowanie nie jest śmieszne ani fajne. Może po prostu spakuj go do wora i wyrzuć gdzieś w lesie? Chciałabym, żeby przestał. Nie proszę o wiele, tylko o trochę spokoju. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz. Dziękuję, że mnie wysłuchałeś. List w ramach eventu Duch minionych świąt znajdujesz w swojej skrzynce w fabularnym czerwcu, dokładny dzień możesz wybrać samodzielnie, podobnie jak dokładną lokację, w której rozegrasz wątek, o ile będzie pasowała do treści listu. Pełny wątek należy zgłosić najpóźniej do 6 stycznia 2025 w tym temacie. Pamiętaj, że zadanie wykonać możesz tylko z postacią, z którą jeszcze nie zagrałeś. |
30 — V — 1985 W podziękowaniu za zestawy świec; przydały się. P.S. Cripple Rock w przyszłym tygodniu, masz rewanż do wygrania. przekazuję zaklęty plecak [rytuał rogu obfitości, moc: 90] |