Skrzynka pocztowaMelusine Lanzo
Zwyczajna drewniana skrzynka, którą Mel sprawdza regularnie.
Skrzynka pocztowaMelusine LanzoZwyczajna drewniana skrzynka, którą Mel sprawdza regularnie. Ostatnio zmieniony przez Melusine Lanzo dnia Pon Sty 13, 2025 7:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
2 czerwca 1985 wierzę, że nadchodzące lato wprawia Panią w pozytywny nastrój. Ja nie mogę się już doczekać wakacyjnej przerwy, ale zanim to nastanie, czekają mnie egzaminy. To nie pierwszy raz, kiedy zamawiam u Pani kadzidło z czaromaru, zawsze byłam zadowolona z efektów i teraz chętnie do Pani powracam. Przesyłam porcję liści i od razu tradycyjnie zaproponuję barter. Ma Pani upatrzoną istotę piekielną, czy poszukać czegoś odpowiedniego? Pozdrawiam, Do listu dołączono liście czaromaru. |
21 maja 1985 Przepraszam, bo ja rzadko sprawdzam jakby listy, dla mnie bomba wspaniała wiadomość i w ogóle. Nie znam się na okolicy? Możemy jechać stąd ale ja mam motocykl jeśli nie masz problemu z balansem to cię zabiorę. Wcześnie rano mi pasuje, ja i tak często budzę się nad ranem i nie mogę już potem zasnąć powiem ci dramat normalnie. |