Włoska kuchniaValerio Paganini
Daty wszelkie | magia gotowania ma miejsce w kuchni w Little Poppy.
3 maja, 1985 Allora; prosta zasada — złość można utopić w toskańskim winie, bezimiennej zatoczce kilka mil na zachód od granicy hrabstwa albo włoskiej, gęstej kawie. Złość to składnik kapryśny; szybko się przypieka, ma gorzki smak, źle współgra z brzoskwiniami (owocem, nie—) — złość to huk butelki Amaretto o blat i metaliczny brzdęk formy na stole. Złość to espresso; gęste, czarne, parzone — złość to karne rzędy biszkoptów, które Paganini pokrywa posiekanymi, srebrnymi daktylami wymieszanymi z mascarpone. Złość to dwie warstwy, gdzie zanurzone w espresso i Amaretto ciastka giną pod kremową pierzynką; światło dziennie ujrzą dopiero za godzinę, wyjęte z lodówki i gotowe do oprószenia sypkim kakao — gorzkim jak złość, bo od trzech dni wszystko, co robi Valerio, to samotna emocja w morzu pustki. Złość, tiramisu i długo, długo nic. tiramisu ze srebrnymi daktylami | próg 35 | k100 + 9 + 5 |
The member 'Valerio Paganini' has done the following action : Rzut kością 'k100' : 53 |
Ilość porcji, bom trąba |
The member 'Valerio Paganini' has done the following action : Rzut kością 'k3' : 3 |