Kąt w pokoju BlairBlair Scully
wszystkie daty | Blair Scully
fizyczna lokacja znajduje się tutaj
First topic message reminder : |
III Figurka rozpadła się w drobny mak, gdy tylko jej dotknęłam. Dobrze, że miałam ich wiele, choć miejsca na pergaminie tak dużo nie miałam. Oczyściłam figurkę z kurzu, oblałam ją wodą i wytarłam czystą szmatką. Następnie napisałam na pergaminie wcześniejszą intencję i powtórzyłam ją 10 razy: - omnium artium magicae auxilium concedo Sprawdziłam, jak teraz mi to wyszło. 1. Konsekracja miniaturowej figurki jelenia z drewna klonowego - omnium artium magicae auxilium concedo. Próg: 70 - 5 konsekracja I - 14 statystyka talentu - 10 za naszyjnik z lawą wulkaniczną = 41 |
The member 'Blair Scully' has done the following action : Rzut kością 'k100' : 87 |
IV Do trzech razy sztuka, konsekracja się udała. Wzięłam tym razem figurkę szopa, również z drewna klonowego i oczyściłam ją źródlaną wodą, wcześniej pozbywając się kurzu. Gdy wysuszyłam przedmiot, wzięłam pergamin, nadałam intencję i powtórzyłam modlitwę dziesięciokrotnie: - omnium artium magicae auxilium concedo Sprawdziłam, czy przedmiot jest cały. 1. Konsekracja miniaturowej figurki szopa z drewna klonowego - omnium artium magicae auxilium concedo. Próg: 70 - 5 konsekracja I - 14 statystyka talentu - 10 za naszyjnik z lawą wulkaniczną = 41 |
The member 'Blair Scully' has done the following action : Rzut kością 'k100' : 7 |
V Zauważyłam pęknięcie, więc kolejna figurka wylądowała w koszu. Spróbowałam ponownie z figurką szopa, oczyszczając ją z kurzu, a potem źródlaną wodą z butelki. Wzięłam pergamin i napisałam na nim modlitwę konsekracyjną , która 10 razy opuściła moje usta: - omnium artium magicae auxilium concedo Miałam nadzieję, że tym razem mi się uda, bo miejsca na papierze było coraz mniej. 1. Konsekracja miniaturowej figurki szopa z drewna klonowego - omnium artium magicae auxilium concedo. Próg: 70 - 5 konsekracja I - 14 statystyka talentu - 10 za naszyjnik z lawą wulkaniczną = 41 |
The member 'Blair Scully' has done the following action : Rzut kością 'k100' : 83 |
VI Teraz wzięłam figurkę liścia klonowego, również z drzewa klonowego i oczyściłam ją w identyczny sposób, jak poprzednie - kurz, źródlana woda i czysty materiał. Zapisałam na pergaminie modlitwę konsekracyjną, którą powtórzyłam dziesięć razy: - omnium artium magicae auxilium concedo Obejrzałam ją po tym, żeby zobaczyć, czy konsekracja się udała. 1. Konsekracja miniaturowej figurki liścia klonowego z drewna klonowego - omnium artium magicae auxilium concedo. Próg: 70 - 5 konsekracja I - 14 statystyka talentu - 10 za naszyjnik z lawą wulkaniczną = 41 |
The member 'Blair Scully' has done the following action : Rzut kością 'k100' : 61 |
VII Trzecia figurka zasiliła szereg produktów na przyszłą sprzedaż. Wzięłam kolejną, identyczną jak wcześniej i oczyściłam ją z kurzu, obmywając ją delikatnie źródlaną wodą. Suchą już figurkę ustawiłam przed sobą, gdy złapałam za pentagram i coś do pisania. Kolejna prosta modlitwa opuściła moje usta 10 razy, po wcześniejszym napisaniu jej na pergaminie: - omnium artium magicae auxilium concedo Rzuciłam po wszystkim okiem na przedmiot. 1. Konsekracja miniaturowej figurki liścia klonowego z drewna klonowego - omnium artium magicae auxilium concedo. Próg: 70 - 5 konsekracja I - 14 statystyka talentu - 10 za naszyjnik z lawą wulkaniczną = 41 |
The member 'Blair Scully' has done the following action : Rzut kością 'k100' : 15 |
VIII Kolejna figurka pękła pod wpływem magii. Wzięłam ostatnią, znowu z liściem klonowym, bo nie miałam już miejsca na pergaminie na kolejne. Oczyściłam ją dokładnie z kurzu, przemyłam źródlaną wodą i wysuszyłam ściereczką. Gdy przedmiot był już gotowy do konsekracji, zapisałam na pergaminie intencję, która ledwo się zmieściła i odczytałam ją 10 razy: - omnium artium magicae auxilium concedo Obejrzałam na koniec przedmiot i poszłam odpocząć. 1. Konsekracja miniaturowej figurki liścia klonowego z drewna klonowego - omnium artium magicae auxilium concedo. Próg: 70 - 5 konsekracja I - 14 statystyka talentu - 10 za naszyjnik z lawą wulkaniczną = 41 zt |
The member 'Blair Scully' has done the following action : Rzut kością 'k100' : 66 |