Skrzynka pocztowaPhilipa Duera
Artystyczny chaos ulotek reklamowych, rachunków i zleceń, wśród których giną listy osobiste, a przynajmniej tej wersji zwykle trzyma się Philip.
First topic message reminder : Skrzynka pocztowaPhilipa DueraArtystyczny chaos ulotek reklamowych, rachunków i zleceń, wśród których giną listy osobiste, a przynajmniej tej wersji zwykle trzyma się Philip.
[ukryjedycje] Ostatnio zmieniony przez Philip Duer dnia Nie Lip 21, 2024 12:54 am, w całości zmieniany 9 razy |
26 maja 1985 w porządku, będę wdzięczna, jeżeli wykonasz dla mnie wspomniane zamówienie. Na razie przesyłam niezbędne do tego surowce. W kopercie znajduje się złoty pierścionek z agatem, kamień księżycowy, rodochrozyt, złoto i zielony opal |
23 V 1985 tylko Ty mogłeś wypatrzeć na swojej głowie cokolwiek przypominającego siwiznę — chyba że jest całkiem źle i tak naprawdę od ostatniego spotkania linia włosów zaczęła Ci się niebezpiecznie cofać w kierunku potylicy. Tego bym sobie nie wybaczyła, całą resztę możesz bez większego wysiłku przekuć w seksapil. I nawet nie zamierzałam Cię przekonywać, że nie dokładam się — celowo, bądź przypadkiem — do listy trapiących Cię zgryzot. Na szczęście potrafię to zrekompensować. PS. Tylko spytałam. PPS. Doceniam precyzję w obliczeniach. [ukryjedycje] Ostatnio zmieniony przez Annika Faust dnia Sro Wrz 04, 2024 9:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
10 czerwca 1985 obaj wiemy, że nawet gust mojej żony nie może konkurować z żyłką do interesów. Przed tym, zanim weźmiesz się do pracy, chciałbym rzucić okiem na poprawki, jakie naniesiesz na projekty. Jestem pewny, że zadowolenie klientów stawiasz na pierwszym miejscu. do list dołączono sodalit i howlit, oba starannie zapakowane |
7 czerwca 1985 Szczerze wierzę w pański talent i umiejętności jubilerskie, przez co życzę owocnej pracy nad tym projektem, oby celestyn nie okazał się aż tak problematyczny. Nie ukrywam, że osobiście nie mogę doczekać się rezultatów. Do listu w czarnej kopercie dołączono 125 dolarów. |
1.06.85 Pamiętam, że ktoś mi zaproponował taki kolczyk i to chyba! byłeś, kurwa, ty. Z sygnetem na palcu ciężko komuś dać w zęby, nie mniej dziękuję. do listu załączono 80$ |