Skrzynka pocztowa
Poczta Lili nie jest dostępna dla każdego. Zaklęta skrzynka pocztowa filtruje wiadomości reklamowe i te, które posiadają ważną zawartość.
First topic message reminder : Skrzynka pocztowaPoczta Lili nie jest dostępna dla każdego. Zaklęta skrzynka pocztowa filtruje wiadomości reklamowe i te, które posiadają ważną zawartość.
Ostatnio zmieniony przez Lila Al-Khatib dnia Sro Paź 04, 2023 12:01 am, w całości zmieniany 1 raz |
07 — V — 1985 Matka sprowadziła na naszą drogę nową siostrę — po ponad miesiącu upewniania się, że będzie gotowa na poznanie naszych celów, postanowiłem uchylić drzwi do Kowenu niejakiej Sandy Hensley. Mieszka w Wallow, od niedawna pracuje dla mnie w Rezerwacie; zna magię natury i potrafi przywołać chowańca, wspomniała też, że uczy się zaklinania i konsekracji. Nie zna żadnych nazwisk, poza moim — gdybyś chciała poznać ją osobiście, mogę umówić spotkanie. Ufam jej na tyle, na ile możemy zaufać komukolwiek w obecnych czasach — nie wie, że Lilith kroczy wśród nas; na podzielenie się tym sekretem jeszcze przyjdzie czas. Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej; jestem pewien, że Sandy rozkwitłaby pod Twoimi skrzydłami, gdybyś zechciała poduczyć jej zaklinania. |
5 czerwień 1985 wszystko u ciebie dobrze? wszystko ok? dwa tygodnie temu u ciebie w barze pytałam cie o na kazoo potrzebuję pierścionka, mam pieniądze |
szusty czerwień 1985 jesteś słodka przepraszam nie wiedziałam że nie lubisz kazoo raczej każdy lubi kazoo nie potrzebujesz zmierzyć rozmiaru mojego palca? albo dwóch? ok wisze ci przysługe to co tam? paczuszka do listu dołączone jest srebro i kawałek lawy wulkanicznej zapakowane w torebkę po bułce tartej |
28.06.1985 moje nauka arabskiego utknęła w martwym punkcie, a jak się ma twój angielski? Lepiej się czujesz? Odwiedziłem ostatnia kilka spelun w Sonk Road. Napięcie takie, że można je nożem kroić. W Drunken Liar udzielił się ten nastrój? Ostatnio wpadł mi w ręce turmalin czarny. Sprawdzisz czy się nadaje do osadzenia w biżuterii? do listu dołączono turmalin czarny oraz złoto |